L’ Arxiu Xcèntric, obert per vacances

juliol 20th, 2010 3 Comments

Més cinema a la fresca (de l’aire condicionat)

El mes de juny acomiadàvem la temporada Xcèntric fins el mes de desembre. Els seguidors xcèntrics  no haureu d’esperar a que baixin les temperatures per tornar a gaudir de bones pel·lícules. A més de  les Gandules, hi ha un altre espai del Centre on podeu gaudir del bon cinema sense haver de patir calor, ni fer cues!
Aquest estiu, l’Arxiu Xcèntric està obert perquè pugueu consultar-lo i organitzar les vostres pròpies projeccions (sense reserva prèvia!). Ubicat a la segona planta del CCCB, l’Arxiu Xcèntric disposa de 3 pantalles – dues de consulta individual i una de consulta per grups – i d’una base de dades amb més de 700 títols de cinema experimental i documental. Podeu veure obra de molts dels autors que s’han projectat en temporades anteriors d’Xcèntric, com ara Jean-Luc Godard, Gustav Deutsch, Norman McLaren o Jonas Mekas. Consulta la llista d’autors i títols disponibles.

L’arxiu Xcèntric obre cada dia, de dimarts a diumenge de les 11h a les 20h, els dijous fins a les 22h. L’entrada és gratuïta.

(Collage de Gloria Vilches, coordinadora d’Xcèntric http://gloriavilches.blogspot.com/)

Comentaris
 1. antonio escrigué:

  Gramática cultural y poder.
  A pesar de la flexibilidad de la gramática en el sentido lingüístico y cultural, su sistema de reglas no es en absoluto neutral, ni transformable, ni utilizable, ni accesible para todo el mundo.
  La señora coordinadora, ¿está haciendo uso de la visibilidad de esta página para fines personales de forma gratuita? ¿se habrá facturado a sí misma por la colaboración? ¿alguien revisa los contenidos de esta página?

 2. Lucía Calvo escrigué:

  Hola Antonio,

  Soy Lucía Calvo, miembro del equipo web del CCCB y autora del post que has comentado. Te respondo:

  >>>La señora coordinadora, ¿está haciendo uso de la visibilidad de esta página para fines personales de forma gratuita?

  Esta página es el blog corporativo del CCCB, en el cual, trabajadores y colaboradores hablan de la actividad del Centro desde su punto de vista. No tiene fines comerciales, sino simplemente dar a conocer nuevos puntos de vista de una actividad desde la perspectiva de las personas que la hacen posible. Ni la coordinadora de Xcèntric ni ninguna de las personas que ha escrito en el blog lo utiliza para fines personales, sino para contribuir a la difusión de la actividad del Centro.

  Hemos citado con un pie de foto la obra de Gloria Vilches al igual que hacemos con otros autores de otras obras y fotografías publicadas en el blog

  >>>¿se habrá facturado a sí misma por la colaboración?

  No. Ninguno de los autores del blog cobra por publicar contenidos. Es un blog corporativo creado y mantenido desde el CCCB.

  >>>¿alguien revisa los contenidos de esta página?

  Sí, yo misma. Si tienes alguna otra consulta, queja o sugerencia, será bienvenida, siempre que esté argumentada y no sea ofensiva ;-)

  Saludos,

  Lucía Calvo

 3. Vera escrigué:

  Excel.lents arxius! Això de les sessions en pantalla gran no m’ho perdo…però potser una petita recomanació – l’adquisició d’una peça o dos o tres de Chris Marker. Moltes gràcies,

  Vera