Històries de laberints

novembre 16th, 2010 No Comments

L’exposició del CCCB “Per Laberints” ha despertat la imaginació de persones que, entusiasmades pel món dels laberints, ens han explicat la seva visió del tema, han descobert nous laberints desconeguts fins ara o han creat relats laberíntics.

Al taller “Construint laberints. Filma, fotografia, munta, exposa” que organitza el Servei Educatiu del CCCB, són alumnes d’escoles i instituts o famílies els qui ens parlen dels laberints a través de les imatges. La pàgina de CCCB Educació recull tots els vídeos que es creen, setmanalment, al taller. Petites peces audiovisuals on ens podem fer una idea de com és un laberint als ulls d’un jove.

Sense títol -un film de la familia Malpica i Molina from Construint Laberints / A Bao A Q on Vimeo.

Tots els vídeos del taller

Experiències laberíntiques al blog d’A VIVA VEU

Un altra iniciativa que acull visions particulars de laberints és la que ha engegat el bloc cultural A VIVA VEU en col·laboració amb el CCCB. La pàgina fa una crida perquè tothom que s’hagi sentit atrapat en una situació laberíntica l’expliqui. Concerts de música, converses, ciutats, pel·lícules, videojocs, etc., poden resultar experiències laberíntiques dignes d’un relat. Tothom que participi al bloc s’emporta una entrada doble a l’exposició i participa en el sorteig de catàlegs de “Per Laberints”.

Visites comentades

Si sou uns profans dels laberints i el que voleu és conèixer-los millor, el CCCB també ofereix visites comentades a l’exposició comissariada per Ramon Espelt i Òscar Tusquets. Podreu experimentar el recorregut per dins d’un laberint i aprofundir en el món dels laberints des de diferents disciplines com la literatura, el cinema o l’arquitectura. També s’ofereix la possibilitat –només per a escoles– de fer la visita comentada i, posteriorment, un itinerari urbà per explorar la ciutat de Barcelona com a laberint. Més informació.

Leave a Reply