Guanyadors del 5é Premi Literari de Narrativa Breu Districte V

gener 18th, 2010 Comments Closed

El 5é Premi Literari de Narrativa Breu Districte V ja té guanyadors: Amèlia Sánchez per La Dora (categoria Microrelats); Natàlia Cerezo per La cama de fusta (categoria Joves escriptors); Andreu González per Joaquín Costa, 37 (categoria Relats en català), i Marián de la Chica per La máquina de pensar el cuerpo (categoria Relats en castellà). L’Editorial Montflorit ha publicat un llibre amb els relats premiats d’aquest certamen literari que convoquen conjuntament el CCCB, l’editorial Montflorit i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, amb el suport i la col·laboració de la Secretaria de Joventut-Agència Catalana de la Joventut (Generalitat de Catalunya).

Lectura de los relatos finalistas de la cuarta edición del Premio de Narrativa Breve Distrito V

Lectura dels relats finalistes de la quarta edició del Premi de Narrativa Breu Districte V durant Kosmopolis 2008 (CCCB © Martí Pons, 2008)

El passat 16 de desembre, en un acte celebrat a l’Ateneu Barcelonès, es va fer públic el veredicte del jurat (Melcior Comes, Olga Merino, escriptors i professors de l’Escola d’Escriptura, i Josep M. Riera, editor) i es va presentar el llibre amb els textos guanyadors. A la segona part de la cerimònia va tenir lloc una conferència de Román Gubern, catedràtic emèrit de Comunicació Audiovisual i director del màster de Documental Creatiu de la UAB, que va versar sobre el tractament que el cinema, i especialment el documental, ha fet del barri del Raval.

La Festa Internacional de Literatura Kosmopolis, que se celebra al CCCB cada dos anys, col·labora en l’organització del premi i programa lectures dels relats finalistes del concurs, com la que es va dur a terme l’octubre de 2008.

Veure galeria d’imatge

Comments are closed.