Gandules’13 – Millor amb humor!

maig 31st, 2013 2 Comments

Encara que no ho sembli, aviat serem a l’estiu i amb ell arriben les Gandules, el programa de cinema a l’aire lliure del mes d’agost.

Per a aquesta edició hem volgut seleccionar pel·lícules contemporànies que ens parlin de la quotidianitat, de la vida de cada dia, de les nostres pors, obsessions, anhels i passions, però sense perdre mai aquell punt d’ironia o d’humor tan necessari en aquests temps que ens toca viure.

Són pel·lícules que, si bé s’han estrenat i han rebut premis i honors en diversos festivals, per una o altra raó han estat massa poc temps en cartell a les sales de cinema comercial. Nosaltres creiem que mereixen una segona oportunitat.

Animats per l’experiència de l’any passat, a partir d’una primera selecció de 20 títols, hem obert una convocatòria perquè tots pugueu votar les 9 pel·lícules que formaran el programa de Gandules 2013. Els films es projectaran els dimarts, dimecres i dijous del 6 al 22 d’agost. Podeu fer la vostra tria fins el 15 de juny!

Comentaris
  1. Ana Martínez Santa escrigué:

    -Recuerdos de una mañana, José Luis Guerin
    -Centro histórico, Kaurismaki, P. Costa, Erice, M. de Oliveira

  2. myadmin escrigué:

    Buenos días, Ana. Gracias por tus propuestas. Este año hay 20 películas preseleccionadas, entre las que puedes votar las 9 que prefieres ver en agosto: http://www.cccb.org/gandules2013/es/

Leave a Reply