#ANTISANTVALENTI: Tuiteja frases d’amor idiota

febrer 14th, 2011 2 Comments

Aquest vespre a partir de les 19.30h escriptors, poetes, performers i tothom que ho desitgi podrà celebrar el dia de l’ANTI SANT VALENTÍ al CCCB. Hi ha programades dues performances sobre l’altra cara de Cupido i una lectura col·lectiva de poemes d’amor dolents o molt dolents, tot plegat amb humor i ganes de passar-ho bé. Podeu veure el programa i llistat de participants aquí.

Podeu participar en el dia Anti Sant Valentí a través de Twitter proposant frases d’amor odioses, cursis, que destesteu o que hagin fet molt de mal a la societat. 140 caracters per venjar-vos del llenguatge de l’amor.

Feu servir el hashtag #antisantvalenti. Les millors frases d’amor idiota es projectaran en directe a partir de les 19.30h al hall del CCCB. Esteu convidats a la festa – l’entrada és gratuïta – o participar des de casa.

Comentaris
  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Anna Garcia , Maider Uribe and Mix, CCCB. CCCB said: Véngate del amor cursi. Tuitea frases de amor que destestes #antisanvalentin #humor http://bit.ly/htXSpJ [...]

  2. [...] el dia és gris. On ens portarà tot això? L’histerisme digital ens allunya del coneixement? Uns que fan una perfomance a Twitter i volen que enviïs tuïts amb poemes d’amor dolents. Des de [...]

Leave a Reply