Aniversari enganxifós

novembre 25th, 2010 No Comments

XCèntric celebra 10 anys amb una festa de projeccions en directe a càrrec de David Domingo

«El frotar no se va a acabar nunca… Et projectaré una infinitat de súper-8 en una enganxosa i remorosa sessió, amb una pila de projectors per omplir la pantalla i que es devorin els uns als altres allà…»

Aquesta es l’advertència que ens fa el cineasta valencià David Domingo si teniu previst assistir a la festa de celebració dels 10 anys d’XCèntric. No oblideu portar impermeables o roba vella per si us esquitxen els personatges dels films de Domingo “nois que s’embruten la samarreta amb mostassa mentre mengen frankfurts i gent aclaparada rascant taques d’aquelles que no se’n van mai.”

Xcèntric celebra 10 anys que va començar a programar cinema experimental a Barcelona i inaugura nova temporada 2010-2011 amb aquesta festa gratuïta. David Domingo en serà l’amfitrió. Projectarà les seves pel·lícules en directe, fent servir diferents projectors de súper 8 i 16 mm a la vegada.

En acabar, si heu sobreviscut a les taques resseques de David Domingo, podreu prendre una copa. De fons, sonarà la selecció musical que ha preparat per a l’ocasió el realitzador Andrés Duque.

Divendres 3 de desembre a partir de les 20h MANCHAS RESECAS. A super 8 odissey (David Domingo a.k.a. Stanley Sunday a.k.a Davidson). Projecció multipantalla en súper-8 i 16 mm, seguida de sessió musical a càrrec d’Andrés Duque. Amb servei de bar. ENTRADA LLIURE

Los esplendorosos superochos de David Domingo, article de Gloria Vilches al Blogs&Docs

Leave a Reply