Aconsegueix l’últim llibre de Paul Auster i una entrada per la seva presentació al CCCB

novembre 30th, 2010 10 Comments

El proper 13 de desembre Paul Auster presentarà al CCCB la seva última novel·la, Sunset Park (publicada en català per Edicions 62 i en castellà per Anagrama). Des de Kosmopolis. La Festa de la Literatura Amplificada convoquem un concurs online perquè els seguidors  de Facebook i Twitter pugueu guanyar exemplars de Sunset Park i  venir de franc a la presentació del llibre que el propi Paul Auster farà al CCCB el dia 13 a les 19’30h.

A partir d’avui, i els dies 1, 2, 3, 9 i 10 de desembre us farem cada matí una pregunta relacionada amb l’obra de Paul Auster. Qui primer respongui correctament, guanyarà el llibre.  En total, regalarem 6 exemplars (3 en català i 3 en castellà). Per optar a l’edició catalana, hauràs de respondre a la pregunta que et farem en català i el mateix, per la versió en castellà.

Els guanyadors del concurs seran notificats a través de Twitter i Facebook, segons sigui el cas, i podran venir a recollir el llibre i la invitació el mateix dia de la presentació, el 13 de desembre, al CCCB.

Molta sort!

Comentaris
 1. Lula escrigué:

  Genial!!

 2. Sara escrigué:

  On publicareu les preguntes?

 3. Lucía Calvo escrigué:

  Hola Sara,

  El concurs es fa des del Facebook (http://www.facebook.com/Kosmopolis) i el Twitter de Kosmopolis (@Kosmopolis_CCCB).

  Cada matí es farà 1 pregunta. La persona que primer respongui aquesta pregunta serà el guanyador. Cada dia, per tant,… hi ha un guanyador.

  Sort!

  Lucia Calvo
  Equip web CCCB

 4. Lula escrigué:

  I cal contestar aquí o en els links del Fb i Twr?

 5. Eva Rexach escrigué:

  Hola lula,
  s’ha de contestar via Twitter o Facebook!

  Eva Rexach
  Kosmopolis

 6. Mireia escrigué:

  I els que no tenim ni Facebook ni Twitter????

 7. Eva Rexach escrigué:

  Hola Maria,
  El CCCB fa habitualment promocions i concursos per a les seves activitats i en cada cas el procediment és diferent. Per exemple, per a l’exposició de Laberints s’han ofert entrades gratuïtes a les noies que es diuen Ariadna, i en d’altres casos, s’ha demanat al públic que participi enviant fotografies a través del web (La ciutat dels horrors http://www.cccb.org/laciutatdelshorrors). Entenem la teva queixa, però en aquest cas hem triat la via de les xarxes socials perquè volem premiar a tots aquells que segueixen Kosmopolis via Facebook i Twitter.

  Salutacions,

  Eva Rexach
  Kosmopolis

 8. Toni escrigué:

  Per al públic en general, ¿és entrada lliure?

 9. Oriol escrigué:

  En fin…Que yo sepa la presentación del libro esta cancelada. ¡Qué desastre de presentaciones de Anagrama! Primero Banville no viene y ahora Auster tampoco.
  Todos los autores de Anagrama se ponen malitos.

 10. Lucia Calvo escrigué:

  Hola Toni,

  L’entrada era de pagament però finalment la presentació s’ha cancel·lat perquè Paul Auster està malalt :-(

  Lucía Calvo
  Equip web CCCB

Leave a Reply