Torna el BookCamp Kosmopolis

gener 24th, 2011 No Comments

Després de l’èxit del primer BookCamp Kosmopolis, que vam organitzar en la pasada Jornada Especial Kosmopolis 2010 , ens hem animat a posar en marxa una nova edició en la que esperem repetir l’èxit aconseguit.

La idea, de nou, és involucrar els participants de la Festa de la Literatura Amplificada en un seguit de trobades al voltant del llibre i la literatura en totes les seves vessants. I, perquè no, al voltant també dels temes de què parlarem a Kosmopolis. Tots els que hi volgueu participar ho podeu fer a través del wiki, on podreu fer les vostres propostes, posar en marxa una sessió de debat o de treball, estimular la participació de la resta d’assistents i compartir material. I així, els propers 25 i 26 de març, tenir-ho tot a punt per a la trobada presencial.

Aquesta segona edició presenta, a més, dues novetats. D’una banda, ampliarem l’horari del BookCamp a dos dies, divendres i dissabte, per a donar més oportunitats als qui vulgueu proposar sessions. De l’altra, volem que sigueu vosaltres, els assistents, els qui ens proposeu els temes que més us interessin per a les assessories. Si en l’edició passada l’assessoria estava dedicada a temes de propietat intel·lectual i drets d’autor, aquesta vegada volem que els vosaltres ens feu les suggerències i nosaltres ens encarregarem de buscar les persones adequades (teniu temps fins al 18 de febrer a través del wiki).

Us deixem aquí un vídeo de la passada edició per a què us feu una idea de com va ser i us animeu a tornar o a participar-hi. Benvinguts!

Please enable Javascript and Flash to view this Blip.tv video.

(*) El tema del vídeo és “El Rayo” de Pony Bravo. Amablement cedida per El Rancho Casa de Discos.

Leave a Reply