BSO de BVP

juny 21st, 2010 2 Comments

Amb motiu de l’actual exposició cececebiana “Barcelona, València, Palma” hem volgut fer un recull heterogeni de músiques relacionades, ja sigui per la procedència dels seus autors o pel tema de les cançons, amb les tres capitals mediterrànies. La llista inclou músics autòctons i estrangers,  homenatges a les ciutats, cançons d’arrel tradicional, fins i tot alguns temes més canalles (volem fer una menció especial a Chimo Bayo, un dels gurus de la Ruta del Bacalao valenciana, que molts de nosaltres vam gaudir ballant quan encara ens faltaven uns quants lustres per veure el món a través d’unes ulleres de pasta).

Estarem encantats de que ens proposeu més temes… i si algú s’anima a fer una cançó inspirada en aquesta exposició, com a obsequi podrà triar entre tota una sèrie de “pongos” exquisits que formen part de la mostra, des de souvenirs i postals de les tres ciutats fins a una rèplica de l’escombreta de vàter de Jaume Matas.

Llista de reproducció de Spotify de “Barcelona-València-Palma”

Comentaris
 1. Jessica escrigué:

  Treureu la banda sonora en cassete? Seria un puntàs. Tinc una recomanació per l’apartat barceloní: qualsevol cançó de la Núria Feliu!

 2. Equip web CCCB escrigué:

  Spotify està tenint problemes amb la sincronització de llistes de reproducció i això afecta la llista del #CCCB sobre l’expo “Barcelona-València-Palma”
  Les llistes o bé triguen a sincronitzar-se o directament no es sincronitzen (i per això sembla que no hi hagi cap cançó).

  Esperem que se solucioni el problema aviat!

  Info Tècnica d’Spotify:
  http://bit.ly/bNKv7B