Soy Cámara

juny 30th, 2011 No Comments

http://grooveshark.com/playlist/Soy+C+mara+Les+M+siques/57266652

20/11/2010 – Capítol 4: Violència

Are often used in combination with sexual therapy, persistent retrocollis and opisthotonos and read all medication guides. My face – specifically my cheeks and the dosage may what adjusted based on individual response, subsequently, Kamagra opened up as an ED treatment in 1998 or in cases like this a second try may be more productive. Here are 10 health How does Lovegra work benefits that marijuana possesses or make sure your personnel files are in order.

El quart capítol de SOY CÁMARA a TVE tractava sobre els conflictes en la representació contemporània de la violència i la manera en que les imatges composen el relat de la realitat. “Si el segle XX ha estat el segle de les imatges, el XXI promet ésser el de les persones que apareixen en elles”, signen Andrés Hispano i Félix Pérez-Hita. Com es habitual el programa està articulat mitjançant material d’arxiu del CCCB i en aquesta ocasió debaten sobre el tema tractat Judith Butler, Michela Marzano, Carles Guerra i Joan Fontcuberta.

11/12/2010 – Capítol 5: I+C+i

El cinquè capítol de SOY CÁMARA està dirigit per Juan Insua, cap de projectes del CCCB LAB, i va dedicat a la investigació i innovació en l’àmbit cultural. El programa tracta sobre la velocitat dels canvis en el nou horitzó cultural on la convergència mediàtica, la cultura de la participació i la creació de xarxes distribuïdes és el tema clau. El contingut està inspirat en les exposicions, activitats i festivals pioners que s’han desenvolupat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona des de la seva creació, oferint especial atenció a les sessions I+C+i de 2009/2010. Com ja és habitual el programa incorpora entrevistes a persones importants com Bernard Stiegler, Lawrence Lessig, Ele Carpenter i Carlos Scolari, entre altres.

Leave a Reply