Karma Peiró

Periodista. Inicia la seva carrera el 1992 a TVE i tres anys més tard entra en contacte amb les noves tecnologies a Servicom, el primer proveïdor d’Internet per a usuaris particulars. També el 1995 col•labora amb la revista Web, publicada pel Grup Godó. El 1998 coordina el I Congrés Internacional de la Publicació Electrònica i entra com a redactora en cap a la revista en.red.ando, on desenvolupa diverses tasques periodístiques al voltant de les noves tecnologies, Internet i la xarxa.

Entre 2003 i 2007 dóna classes a la Universitat de Vic, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Internacional de Catalunya i la UOC, i dirigeix i presenta el programa Bits de Nit a Catalunya Ràdio (2004-2005).

Actualment, és responsable de participació al 324.cat, el portal que aglutina la informació de TV3 i Catalunya Ràdio; imparteix classes de Periodisme Digital i Reporterisme i Producció Hipermèdia a la Universitat Ramon Llull, col·labora en el podcast “Ladridos al amo”, dedicat al periodisme i la comunicació digital, amb Luis Ángel Fernández Hermana i dóna conferències sobre la societat de la informació, el periodisme digital, el teletreball i la gestió de comunitats.

Karma Perió és membre de BytheNet i del grup Dones en Xarxa.

http://karmapeiro.wordpress.com

Participa a la sessió: El valor del coneixement lliure (2012)