I+C+i 2010 // PANTALLA GLOBAL. PROCÉS OBERT

cartell-ici-2010-6a-sessio-01Data: 05/10/ 2010

Edició: I+C+i 2010

Temas: Cultura de xarxes i nous públics, Pantalles

Pantalla Global. Quan la pantalla es converteix en món / Quan el món es converteix en pantalla és una exposició que el CCCB presentarà al juny del 2011, per tractar el tema dels poders de la pantalla i com aquest poder passa del cinema a les diverses formes de pantalla del segle XXI, amb la qual cosa es trasllada a format expositiu l’assaig homònim de Gilles Lipovetsky i Jean Serroy.

Dedicarem aquesta sessió d’I+C+i a obrir el procés de treball de l’exposició, perquè comissaris i contribuïdors iniciïn, d’alguna manera, un diàleg i un intercanvi sobre les certeses i els dilemes del procés.

PROGRAMA

16.30-18.30 h. Batalla de pantalles. Amb Luis Cerveró i Félix Pérez-Hita.

La batalla de pantalles és un format de diàleg audiovisual en què diversos ponents presenten, amb certa espontaneïtat i de manera alterna, peces pròpies i alienes amb les quals mostrar les seves fílies i les seves troballes. És un exercici excel•lent des del qual mostrar en directe la manera en què contingut, continents i interfícies es vinculen i es potencien a la xarxa.

Luis Cerveró i Félix Pérez-Hita enfrontaran els seus imaginaris en una cascada d’imatges que il·lustrarà els diversos aspectes que podria tractar l’exposició.

19-21h. Taula rodona “Pantalla Global”. Amb Andrés Hispano, Celeste Araujo, Félix Pérez-HitaLeónidas Martín.

Presentació del projecte expositiu La Pantalla Global a càrrec d’Andrés Hispano, co-comissari de l’exposició, que estarà acompanyat de Celeste Araujo i Leónidas Martín, per obrir un diàleg sobre el panorama de l’audiovisual contemporani, no tant al voltant del seu contingut com de la seva omnipresència, accés i transcendència.

DOCUMENTACIÓ

POSTS RELACIONATS: