Albert Garcia Pujades

Albert té una llarga carrera en l’aplicació de tècniques avançades de màrqueting. Va estar en els inicis del màrqueting relacional a Espanya (director de clients de Lorente Estrategias, la primera agència de màrqueting relacional a Espanya) i també va viure els inicis d’Internet a Espanya (director de màrqueting del Grup a Intercom, més endavant com a director de màrqueting a eresMas, un segon portal d’Internet i ISP). També va ser soci fundador i director general d’Ogilvy Interactive a Espanya.

La seva última fase va començar “gairebé sense voler” com a assessor d’una start-up en els seus inicis (Nikodemo Animation) per després convertir-se en accionista, emprenedor i conseller delegat de Nikodemo, més coneguda pel públic com els creadors de Calico Electrónico.

També fa més de deu anys que es dedica a l’ensenyament del màrqueting i els nous mitjans. Actualment, a més de ser conseller delegat de Nikodemo, és coordinador acadèmic i professor en el màster de Màrqueting directe i digital Idec-UPF i també és blogger amateur a qtorb.com, on li agrada compartir moltes coses i conversar-hi, però especialment sobre innovació, màrqueting i negoci.

http://www.calicoelectronico.com/

http://qtorb.blogspot.com/

http://www.nikodemo.com/

http://www.nikodemo.tv/

Participa a la sessió: Multiplataformes (2010)