Copenhague: Raons per a l'optimisme?

desembre 13th, 2009 Comments Closed

Experts en medi ambient opinen sobre la pròxima cimera sobre el canvi climàtic

Del 7 al 18 de desembre se celebra a Copenhague la XV Conferència Internacional sobre el Canvi Climàtic, un nou intent de de les potències mundials per arribar a un consens sobre les mesures per aturar la crisi ecològica. La cimera comptarà per primer cop amb la presència dels Estats Units. També hi assitiran experts en medi ambient, caps d’estat, ministres i membres d’ONG de 192 països. Sobre la taula, plantejar nous objectius que substitueixin l’incomplert Protocol de Kioto.

A l’última edició de “NOW.Trobades en el present continu” hi van assistir destacats especialistes en medi ambient, activistes i professionals que fa temps que alerten sobre les conseqüències negatives de la mala planificació en el camp de les polítiques energètiques internacionals. Els hem preguntat quines són les perspectives de cara a la Cimera de Copenhague i si encara hi ha algun motiu per a l’optimisme.

THOM HARTMANN, Escriptor i comentarista polític

“La indústria petroliera ha acumulat tant de poder que pot controlar les democràcies avançades”

YouTube Preview Image

JEREMY LEGGETT, empresari social i activista

“Sembla increïble que després de 20 anys de negociacions i davant un perill clar i imminent, els governs encara no hagin arribat a un acord”

YouTube Preview Image

HERMANN SCHEER, President d’Eurosolar i membre del Parlament alemany.

“Hi ha massa expectatives posades en les cimeres sobre el canvi climàtic que condueixen a la frustració”

YouTube Preview Image

Comments are closed.