Me and the bees a l’Emergència! 2011

gener 26th, 2011 3 Comments

El grup creat per Esther Margarit (guitarra/veu) i Eli Molina (guitarra/cors), pren el seu nom d’una cançó de The Softies. Igual que ells, demostren tenir una excel·lent mà esquerra per a escriure i interpretar cançons que aixequen l’ànim de qualsevol que les escolti. Les seves composicions poden prendre un aire malenconiós que combina perfectament amb altres passatges més naïf, sense perdre en cap instant la frescor que caracteritzen el so de la banda. L’arribada de Verónica Alonso (bateria) i de l’ex-Half Foot Outside Carlos Leoz (guitarra/cors) afegeix una major riquesa de matisos al debut d’aquesta jove banda barcelonina.
Aquí us deixem amb el videoclip “The bags” estrenat  fa poques setmanes i el seu anterior vídeo “It Could Be Real” que comencem a veure a finals de novembre.

Aquí us deixem amb el videoclip “The bags” estrenta fa poques setmanes i el seu anterior vídeo “It Could Be Real” que vam començar a veure a finals de novembre.

Me and the bees estarà tocant a l’escenari Hall de la tercera edició d’”Emergència!

Salutacionsmusicals!

Comentaris
 1. Elisenda escrigué:

  Hola!
  a quina hora tocaran??
  merci

 2. Lucia Calvo escrigué:

  Hola Elisenda!

  Encara no disposem de l’horari definitiu de les actuacions. El publicarem dijous 17 de febrer al nostre web. Us mantindrem informats!
  http://www.cccb.org/ca/musica_i_art_escenic-emergencia_2011_festival_de_musica_independent-35677

  Equip web CCCB

Leave a Reply