Gandules Filera 2.0: Reserva't un seient!

juliol 20th, 2010 7 Comments

Aquest any a Gandules 2010 no cal que facis cua! Pots ser un dels privilegiats que s’assegui a la filera 2.0 i tingui gandula reservada.

Només cal que segueixis el CCCB a Facebook, siguis un bon cinèfil i responguis bé a les preguntes que farem al mur de la nostra pàgina.

Estigues atent perquè cada matí, durant els dies de programació de Gandules (del 3 al 26 d’agost), farem preguntes relacionades amb les pel·lícules que s’hagin projectat. Si ets una de les 2 primeres persones a respondre correctament, tindràs 2 seients reservats per a tú i un acompanyant en la sessió de Gandules del mateix dia.

Comentaris
 1. Margot escrigué:

  Reserva para el Dimarts 3 d’agost

  Wanda
  Barbara Loden, 1970, 100’, VOSE

  Saludos

 2. Equip CCCB escrigué:

  Hola Margot!

  Per tenir la teva reserva, primer has de guanyar el concurs que farem al mur del Facebook a partir del 04/08! Cada dia farem preguntes sobre les pel·lis que projectem a Gandules 2.0. Si ets una de les dues primeres persones a respondre, tindràs com a premi una reserva de gandula! Sort! T’animem a participar! :-)

 3. Marc escrigué:

  I què succeix si un no té facebook? Per què tot ha passar per les mans de facebook?

 4. Equip CCCB escrigué:

  Hola Marc,

  En aquest cas, la campanya de reserva de gandules succeeix a Facebook. Intentem, però, fer altres accions que no estiguin lligades a cap plataforma, com la iniciativa “La ciutat dels horrors” http://www.cccb.org/laciutatdelshorrors (amb la qual pots aconseguir entrades per l’exposició Barcelona-València-Palma) o d’altres semblants que hem organitzat.

  Hem volgut fer aquest concurs a Facebook per tenir en compte la gent que habitualment ens segueix per aquest canal, més de 5000 persones, amb les quals voliem tenir aquest petit detall. En tot cas, prenem nota i per properes vegades intentarem fer campanyes més “obertes”.

  L’entrada a les Gandules és gratuïta i si vens amb antelació a l’inici de la sessió, tindràs gandula assegurada!

  Salut i gràcies pel teu comentari!

  Lucia Calvo
  Equip web CCCB

 5. Ismael escrigué:

  Molt bé. Però els que no tenim feisbuc se’ns exclueix. La meva mare va poder participar a la ciutat dels horrors tot i no tenir internet perquè va acudir a mi. En aquest cas, això no és possible perquè no hi ha alternativa via mail o web. I si, a més, treballes i ets de fora BCN, a jugar-te-la en la cua.
  tot i això, felicitats per la tasca que realitzeu.

 6. guillermo escrigué:

  El que es comenci a utilitzar un mitjà d’identitat privat (FACEBOOK) per realitzar qualsevol activitat pública i de vocació comunitària, per part del CCCB, em sembla lamentable i fins i tot denunciable. Favor considerar la suspensió immediata d’aquest procediment, i seguir sent coherents amb la figura pública, oberta i local, amb que el CCCB s’ha caracteritzat.
  Merci.

 7. Ingrid escrigué:

  A mi no em sembla malament. No s’utilitza facebook per a realitzar l’activitat, es fa un petit gest a la gent que segueix el CCCB a través del facebook. Hi ha uns 500 seients + un aforament de 650 persones segons quedava dit en el cartell de l’entrada i a través del facebook es reserven dues gandules a la manera d’un concurs, l’entrada és gratuïta per a tothom així que tampoc s’està restringint res. Però està bé que tothom exposi el seu punt de vista, segur que és útil. Vinga, ens veiem a Gandules!