El menú d’estiu de l’Arxiu Xcèntric

juliol 15th, 2013 5 Comments

Dóna la benvinguda a l’estiu amb una selecció del cinema experimental més refrescant. Acomoda’t a les butaques de l’Arxiu Xcèntric i degusta els títols que més t’atreguin del nostre menú d’estiu o navega al teu gust per la llarga llista de títols disponible.

L’estiu passat vam preparar una una selecció dels títols més refrescants que ara que torna la calor hem recuperat. Vine i descobreix a l’animador Norman McLaren en una barbacoa entre amics en la home movie July, 4th 1941, fes una passejada pictòrica pel llac d’Au bord du Lac de Patrick Bokanowski o gaudeix de l’energia estiuenca més pop de la mà de David Domingo en Súper-8, aprèn a jugar amb la càmera en un partit de waterpolo amb Ivan Ladislav Gaeta o gaudeix relaxadament dels temps morts de l’estiu de My tears are dry de Laida Lertxundi o de l’òpera prima del documentalista Lisandro Alonso, Dos en la Vereda.

L’Arxiu Xcèntric és un repositori digital de cinema experimental i documental de consulta pública i gratuïta que és obert de dimarts a diumenge d’11 a 20h a la planta -1 del CCCB. Un espai únic, comfortable i transgressor que vetlla per apropar al públic cinema de difícil accés.

Bon profit!


MENÚ D’ESTIU

Una selecció dels títols més refrescants de l’Arxiu Xcèntric

Durada: 25 minuts

July, 4th 1941, Norman McLaren, 1941, 2’

Splash, Ilse Gassinger, 1989, 1’40’’

***

Au bord du lac, Patrick Bokanowski, 1993, 5’30’’

Rainbow Dance, Len Lye, 1936, 4’

***

Water Pulu 1869-1896, Ivan Ladislav Galeta, 1988, 9’

Séchage, Erik Bullot, 2002, 10’

Super 8, David Domingo, 1997, 7’15’’

**

My tears are dry, Laida Lertxundi, 2009, 4’

Dos en la vereda, Lisandro Alonso, 1995, 4’

Gràcies per la vostra visita!

Comentaris
 1. [...] menú de verano del Archivo Xcèntric hub_01 | jul 3, 2012 • 9:28 pm Leer en la fuente original… Etiquetas: menú AnteriorReordenación de las orillas del río Ljubljanica [...]

 2. Sonia escrigué:

  Hola,

  no puedo ver la películas. Cómo hay que hacerlo?

  Gracias!!!!

 3. Equipo Xcèntric escrigué:

  Hola Sonia,

  Las películas del Archivo Xcèntric sólo se pueden consultar de forma presencial en el CCCB. La entrada al archivo es gratuita. Puedes venir a visitarlo de martes a domingo de 11h a 20h. Tienes más información aquí: http://www.cccb.org/xcentric/es/arxiu

  Ahora clarificamos la información en el texto del blog para que no haya más dudas.
  Gracias por escribirnos,

  Equipo Xcèntric

 4. Clara escrigué:

  He vingut a visitar exposicions i no he vist l’Arxiu Xcèntric, on es? Gràcies,

 5. Equip web CCCB escrigué:

  Hola Clara,

  Ens sap greu que no hagis trobat l’Arxiu Xcèntric. Està ubicat en la planta -1 del CCCB (just abans de pujar les escales mecàniques cap al exposicions). Tot i que hi ha indicacions, si no trobes l’espai, pregunta als nostres monitors que t’indicaran com arribar-hi. T’hi esperem!

Leave a Reply