Moments E!2012 – 1ª part

octubre 1st, 2012 2 Comments

Han passat ja uns mesos des que va acabar la quarta edició d’Emergència! però no volíem deixar de mostrar-vos alguns dels moments destacats del festival.

Petites peces que ha elaborat la productora audiovisual Centset, mitjà audiovisual col·laborador oficial del festival, que anireu veient durant les properes setmanes i que serviran per obrir la gana musical abans d’anunciar la data de la nova edició de l’Emergència!

I per inaugurar aquest canal que hem creat a Vimeo, us deixem amb les actuacions que van tancar els dos escenaris del festival. Des de l’equip Emergència! esperem que us agradin!

Comentaris
  1. [...] Leer en la fuente original… MeneameDivúlgameDivobloggerBitacorasRedditDeliciousGoogle BuzzFacebookTwitter AnteriorPatio del Colegio Oficial de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de La Rioja Twitter [...]

  2. [...] Leer en la fuente original… MeneameDivúlgameDivobloggerBitacorasRedditDeliciousGoogle BuzzFacebookTwitter AnteriorSesión inaugural del Máster en Comunicación, Cultura y Ciudadanía Digital (CCCD) Twitter [...]

Leave a Reply