Fes-te un regal, fes-te Amic del CCCB

desembre 1st, 2010 2 Comments

Ho sabem, la crisi t’assetja amb l’alè al clatell. T’has donat de baixa del gimnàs, de les classes de ioga, del centre excursionista, de totes les subscripcions, del canal digital, del Barça, de… I ara què? Et quedaràs a casa mirant la tele? Enganxat a internet? Llegint o convidant els amics a sopar? És una bona alternativa, però nosaltres en tenim una de millor. Fes-te AMIC del CCCB.

Tenim una oferta que no pots obviar. Del 14 de desembre al 7 de gener el carnet individual només et costarà 22 € i el DUO 30,40 €.

Hem fet un càlcul. Si aquest any 2011 que som a punt d’estrenar vens a visitar dues exposicions, assisteixes a dues sessions d’Xcèntric i a un concert, hauries de pagar 25€. Paga una sola vegada el carnet d’AMIC i entra gratis al CCCB tots els dies de l’any a totes les exposicions, projeccions, debats, concerts i altres activitats.

Ja t’ho dèiem, et val molt la pena fer-te AMIC del CCCB.

A més, si et dones d’alta durant els dies de l’oferta, et regalem un catàleg.

YouTube Preview Image

Comentaris
 1. alejandra escrigué:

  De momento no aparece el precio promocional al comprar el carnet. solo es para menores de 25 años….

 2. Lucia Calvo escrigué:

  Hola Alejandra,

  La promoción es un carné de AMIGOS CCCB por 22 € (para todas las edades, mayores y menores de 25 años). Puedes beneficiarte de este precio hasta el 7 de enero y además, te regalamos un catálogo de exposición del CCCB. El carné lo puedes adquirir en las taquillas del CCCB.

  Espero haber resuelto tu duda.

  Un saludo,

  Lucía Calvo
  Equipo web CCCB

Leave a Reply