Ramon Sangüesa

ramon_sanguesa1

Professor de la Universitat Politècnica de Catalunya. Senior Fellow del Strategic Innovation Lab de l’Ontario College of Art and Design, Toronto. Investigador visitant del Center on Organizational Innovation, Departament de Sociologia de la Universitat de Columbia.

Els seus interessos actuals són l’evolució de la col•laboració en xarxa, la cultura, l’organització i el desenvolupament de nous espais per a la innovació. S’ha involucrat en diversos projectes finançats per la Unió Europea en la tecnologia, la innovació i la cultura.

Va ser un dels cofundadors de Citilab, un espai per a la innovació ciutadana a Barcelona, on va exercir el càrrec de director d’Innovació. El 2010, va passar a crear una plataforma al voltant de la idea de co-creació en la ciència, la tecnologia, el disseny, l’art i la cultura: CoCreating Cultures.

http://www.lsi.upc.edu/~sanguesa

http://fluxchange.typepad.com/ramonsanguesa/

Participa a les sessions: Model Citilab (2009),  Institucions culturales 2.0? (2010) / L’exposició al laboratori (2010) / 2.0: de la interacció a la co-creación (2011) / Ciutats Lab (2012)