Vine al CCCB la nit dels museus!

maig 11th, 2011 No Comments

Heu visitat mai el CCCB de nit? Aquest dissabte 14 de maig tindreu la ocasió de fer-ho en la Nit dels museus, que celebrem simultàniament una cinquantena de centres catalans i més de 3.000 museus de 40 països diferents.  L’obertura nocturna del Centre  de 19 a 1 hores permetrà visitar gratuïtament l’exposició “La Trieste de Magris”, i a més oferirà dues propostes més dissenyades especialment per la vetllada: els recitals a cau d’orella de Poemusa-1 i la passejada d’obres d’art organitzada pel col·lectiu Walking Gallery, que recorrerà els carrers de Barcelona i s’aturarà al CCCB.

Poemusa-1, un recital a cau d’orella

Poemes personalitzats i a cau d’orella: Això és que portaran al CCCB els actors i actrius de l’espectacle Poemusa-1, que s’emmarca dins Barcelona Poesia, la setmana de la Poesia que aquests dies omple de versos la capital catalana. Trobareu més informació sobre Poemusa-1 al flyer de l’espectacle (pdf).

Walking Gallery: l’art desfilarà pels carrers

A més en aquesta setena nit dels museus s’ha volgut també que l’art surti dels museus i ocupi el carrer. Ho farà gràcies als artistes del col·lectiu Walking Gallery, que desfilaran per la ciutat i per diferents centres culturals portant obres d’art de diferents autors, mostrant els quadres als vianants mentre passegen per Barcelona. Aquesta particular desfilada d’obres d’art començarà a La Pedrera i acabarà al Palau de la Virreina, tot passant per la Fundació Suñol, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Francisco Godia, l’Espai Cultural Caja Madrid, el CCCB, el MACBA i l’Arts Santa Mònica.

Recorregut que farà la Walking Gallery la Nit dels museus.

I el Dia Internacional dels Museus, encara més activitats…

Les activitats gratuïtes no s’aturaran la nit de dissabte, i el proper dimecres 18 de maig celebrarem el Dia Internacional dels Museus. Com cada any, el CCCB obrirà les portes gratuïtament, i en aquesta ocasió permetrà viatjar a “La Trieste de Magris” i, en acabar la visita, es convidarà els visitants a escriure una postal a Claudio Magris des de Barcelona.

Digues-li què t’ha semblat la seva Trieste. O parla-li de la teva Barcelona, de la teva ciutat. Parla-li dels racons que voldries que conegués.  Explica-li els teus secrets literaris  o comenta-li què penses dels seus llibres, nosaltres li demanarem a Claudio Magris que respongui col·lectivament les postals que li adreçarem des de Barcelona el dia dels museus.

Leave a Reply