El CCCB estrena nova web

juliol 7th, 2011 3 Comments

El CCCB fa quinze dies va inaugurar un nou web amb la intenció de poder oferir als seus usuaris la màxima informació i documentació. Així mateix des del web donem la possibilitat de compartir-les i convidem a tots aquells que ho desitgin a participar en els articles de debat i reflexió dels nostres blocs, així com en les múltiples propostes participatives que oferim a partir dels projectes en línia.

La multiplicitat de continguts que oferim prové del material generat pels diferents departaments del CCCB i col·laboradors: vídeos, àudios, imatges… Gràcies a una cultura organitzacional 2.0, basada en una manera de treballar integral i col·laborativa, aconseguim compartir i revalorar el coneixement acumulat amb l’usuari final.

De la mateixa manera, amb aquest nou web volem aconseguir que els usuaris participin i interactuïn amb el CCCB i hi aportin el seu coneixement, les seves impressions, a través dels projectes en línea i dels blocs, sense perdre el diàleg amb els continguts generats des del CCCB en relació amb l’activitat. El CCCB ha volgut fer, doncs, un pas més per tal d’aconseguir que convisquin i dialoguin la informació sobre el CCCB (activitats, publicacions, etc.) amb la documentació generada al voltant de les activitats organitzades des del Centre (textos, àudio, vídeo, projectes en línia i articles als blocs), així com amb l’aportació del coneixement fruit de la participació dels usuaris a través de les seves veus.

Amb aquests diàlegs volem aconseguir l’intercanvi de coneixement i aprenentatge i apropar-nos als objectius que es va marcar el Centre des dels seus inicis: crear debat, reflexió, difondre el coneixement, formar i aportar continguts per a la investigació. En definitiva, aprofundir en el coneixement tenint clar que només amb la participació de tots els sectors aconseguirem serveis i productes culturals de qualitat.

I a vosaltres, què us sembla la nova pàgina web del CCCB? Us agrada el redisseny? Quines funcionalitats us han cridat més l’atenció?

Comentaris
 1. Juan Carlos escrigué:

  Amigos, desconozco si tiene que ver con el bienvenido rediseño de su web, pero al ingresar al sitio urban.cccb.org aparece el siguiente mensaje:

  “Estás accediendo a una IP compartida por varios hostings, por lo que no puedes visualizar la página web a través de la IP.
  Utiliza la url temporal que figura en la entrada del panel de control de tu hosting para ver la página en caso de que las DNS de tu dominio todavía no estén propagadas.”

  Ansioso por poder seguir utilizando esa excelente herramienta, os saluda

  JCP

 2. Maria Serra escrigué:

  Felicitats per la nova web i les noves iniciatives. És d’agrair que es tingui en compte els usuaris i la possibilitat que poguem participar-hi. I gràcies per la generositat en els continguts.

 3. escarlata escrigué:

  Ho sento pero no m’agrada, la trobo un embolic i dificil de trobar el que vols.

Leave a Reply