Comença la 18 edició del Festival Flamenco Ciutat Vella

maig 19th, 2011 1 Comment

Des d’aquest dimecres i fins dissabte, el CCCB respira ambient flamenc. Bailaores i cantaors han transformat en tablaos el Hall, el Pati de les Dones i el nou Teatre del CCCB en aquesta 18a edició del Festival Flamenco Ciutat Vella, que enguany recorda el desaparegut Enrique Morente amb una programació que duu per títol ‘Omega’, en homenatge a un dels discs més cèlebres del cantaor.

Tal com feia Morente, el Flamenco Ciutat Vella vol unir el flamenc més clàssic amb les noves tendències més trencadores, aquelles que s’apropen al cante i al baile des d’altres disciplines per aportar nous llenguatges i sonoritats.

Per presentar-nos el Flamenco Ciutat Vella i revelar-nos quines perles amaga la programació d’aquests quatre dies de flamenc hem entrevistat els responsables del Festival: Lluís Cabrera, fundador del Taller de Músics, ens descobreix els trets diferencials d’aquesta 18a edició, mentre que Juan Carlos Lérida, bailaor i responsable de la secció Flamenc Empíric, ens explica en què consisteixen aquestes noves aproximacions al flamenc des d’altres disciplines artístiques.

Entrevista realitzada per Albert Forns i Adriana Conde.

Comentaris

Leave a Reply