Ciutats que dansen

juny 28th, 2011 1 Comment

Aquests dies hi ha un adhesiu enorme enganxat al vidre del mur pantalla del Pati de les Dones que sorprèn els visitants del CCCB. És un codi QR, i com sabran els lectors més tecnològics, es tracta d’un nou tipus de codi de barres en dues dimensions que, un cop desxifrat, amaga una frase o una pàgina web secreta.

El Codi QR del Pati de les Dones s’ha penjat coincidint amb el festival Dies de Dansa, que de l’1 al 3 de juliol celebrarà la seva 20a edició amb una vintena d’actuacions al CCCB. Aquells que tinguin mòbils amb l’aplicació lectora -podeu descarregar gratuïtament el programa i-nigma per iPhones, Blackberrys o mòbils amb Android- podran accedir directament al material.

En total són una quinzena els codis QR repartits per la ciutat [veure plànol], que permeten veure vídeos amb actuacions de dansa a diversos paratges de Barcelona, una iniciativa promoguda per la xarxa internacional Ciutats que Dansen, que va nèixer a Barcelona i actualment agrupa una quarentena de metròpolis amb programació de dansa als espais urbans.

Comentaris
  1. [...] Os dejamos la programación completa del festival para que no os perdáis nada y una entrada en el blog del CCCB! [...]

Leave a Reply