Univers Internet

Maleta pedagògica d’Univers Internet 2015/16

Univers Internet és un projecte que proposa una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet.

Univers Internet és un projecte que proposa una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet i la transformació inèdita i accelerada que està provocant en les nostres vides. La maleta pedagògica és un recurs educatiu gratuït creat pel CCCB Educació i el CCCB Lab que té com a objectiu traslladar aquestes reflexions a l’aula.

La maleta consta de quatre unitats didàctiques que permeten analitzar l’impacte d’Internet i les tecnologies que en deriven en tres nivells d’incidència- persona, ciutat i planeta-, i des de diferents punts de vista. Després de circular durant el curs 2014-15 per diversos centres educatius, hem realitzat una nova versió de la maleta descarregable amb dinàmiques millorades i material complementari.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en proposar reflexions i coneixements sobre l’impacte de la xarxa a les nostres vides als seus alumnes poden fer-ho amb la maleta pedagógica. Només cal que escriguin un correu electrònic a [email protected]. Tot el material (presentacions, fitxes, guies, etc) és d’ús lliure i gratuït.

Vegeu comentaris2

  • Daisy Mogas | 02 desembre 2015

  • Equip CCCB LAB | 02 desembre 2015

Deixa un comentari

Maleta pedagògica d’Univers Internet 2015/16