Arriba la sisena edició de la festa de la literatura Kosmopolis i oferim una sèrie d’eines  perquè puguis seguir tot el que passa del 23 al 26 de març al CCCB des del teu ordinador. Aquí tens les eines i recursos online per seguir el dia a dia de la Festa de la literatura amplificada. Apunta:

És el blog del dia a dia del festival. Al Diari Kosmopolis publicarem cròniques dels principals esdeveniments, vídeos d’entrevistes amb els participants, fragments d’actuacions,  fotografies dels millors moments de la jornada i tota la documentació que vagin generant les diferents taules rodones, conferències i debats programats.

Al compte Twitter @Kosmopolis_CCCB informarem d’horaris de les activitats i destacarem els principals continguts i cites del festival. Per seguir-nos i participar en la conversa Kosmopolis, recorda utilitzar l’etiqueta #kosmopolis. A www.twubs.com/kosmopolis podràs veure, en temps real, la conversa dels piuladors K. Per consultar tota la participació generada al voltant del Bookcamp Kosmopolis fem servir un altra etiqueta: #bck11 (Twubs: http://www.twubs.com/bck11)

  • Videostreaming

Retransmetrem, en directe i de forma ininterrompuda, les activitats que es produeixin a l’espai Hall Proteu. Podràs seguir en videostreaming les conferències, debats, actuacions musicals i performances del 24 al 26 de març. Consulta el programa d’activitats que retransmetrem en directe via web o accedeix directament a la pàgina d’USTREAM per copiar el codi del streaming enganxar-lo a la teva web o blog.

Etiquetes: , ,

El text d’aquest article està sota la llicència Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual

1 comentari

Deixa un comentari

Current day month ye@r *