I+C+i 2011 // LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL AL SEGLE XXI

594x297mm_bleed3mm_trz1Data: 29/11/2011

Edició: I+C+i 2011

Temes: Propietat intel·lectual i Economia Distribuïda

Sessió organitzada en col·laboració amb ESADE. Facultat de Dret.

El naixement i l’evolució del dret de la propietat intel·lectual han anat de la mà de l’evolució tecnològica. En el segle xx va assolir un desenvolupament exponencial amb la signatura de convenis internacionals, el reconeixement dels drets connexos i la implementació dels sistemes de remuneració compensatoris, però el segle passat també va marcar l’inici de l’era digital, a l’entorn de la qual encara no s’ha adaptat. A quins reptes i objectius s’enfronta la propietat intel·lectual en el segle XXI?

19.00h // Benvinguda amb Enric R. Bartlett (degà de la Facultat de Dret d’ESADE) i Josep Ramoneda (director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)).

19.15 h // Conferència “La propietat intel·lectual al S.XXI” amb Agnès Lucas-Schloetter (investigadora a l’Institut für Informations- und Wirtschaftsrecht (Zentrum für Angewandte Rechtswissenschaft, ZAR), Universität Karlsruhe).

20.00h // Taula rodona amb Abel Garriga (advocat especialitzat en propietat intel·lectual, col·laborador de Creative Commons), Julián Altuna (productor de la Fundació Quepo), Mercè Vallverdú (cap dels Serveis jurídics de la SGAE a Catalunya) i Agnès Lucas-Schloetter (investigadora a l’Institut für Informations- und Wirtschaftsrecht (Zentrum für Angewandte Rechtswissenschaft, ZAR), Universität Karlsruhe). Modera: Carmenchu Buganza (codirectora i professora del Master in Intellectual Property and the Information Technologies(IP&IT) de la Facultat de Dret d’ESADE. Advocada)

DOCUMENTACIÓ

POSTS RELACIONATS