Marleen Stikker

Va estudiar filosofia a la Universitat d’Amsterdam. És la fundadora de Waag Society, un dels principals media labs d’Europa que desenvolupa aplicacions creatives per a la innovació social. Les seves activitats inclouen la creació de jocs per a mòbils, la investigació de noves formes d’aprenentatge, noves interfícies tàctils per a la gent gran i noves formes per a la creació en col·laboració.

L’any 2005, Marleen Stikker i Bas Verhart de Media Republic van fundar la PICNIC Cross Media Week. PICNIC és un dels principals esdeveniments mundials en creativitat i innovació en l’àmbit de les indústries de la comunicació i de l’entreteniment. Cada any atrau a Amsterdam milers d’innovadors i emprenedors d’arreu del món.

Juntament amb Emile Aarts, de Philips Research, l’any 2007 Stikker va crear la ICT-Innovatie Platform Creative Industrie (plataforma d’innovació per a la indústria creativa). Aquesta plataforma relaciona indústries de la ciència, dels negocis i de la creació amb l’objectiu de crear un únic programa estratègic d’investigació i fomentar la formació dins del consorci.

En l’actualitat, Stikker és membre del consell assessor de ICTRegie, el qual assessora al govern holandès en matèries d’innovació i investigació en l’àmbit de la informació tecnològica, i del consell d’editors del grup d’editorials independents WPG Uitgevers.

Waag society
PICNIC network
ipp create

Participa a la sessió: Públic (2007)