Mar Pérez-Sanagustín

cv_foto

Mar Pérez-Sanagustín és enginyera superior en Informàtica, Màster i Doctora en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions per la UPF.

Ha col·laborat en diversos projectes R + D nacionals i internacionals, en els quals ha treballat amb el potencial de les tecnologies mòbils i web per donar suport a l’aprenentatge. Imparteix classes des de fa sis anys a diverses institucions universitàries (UPF, UAB, UC3M) al voltant d’e-learning, programació i sistemes operatius, així com classes d’alfabetització digital al Cibernàrium-Barcelona Activa.

Actualment és investigadora al laboratori Gradient del Grup d’Aplicacions i Serveis Telemàtics (GAST) a la UC3M i professora del departament de Telemàtica de la mateixa universitat.

Les seves línies investigadores es centren en l’estudi de la tecnologia mòbil en combinació amb aplicacions web per a la posada en marxa d’escenaris educatius que barregin activitats dins i fora de l’aula, tema ja tractat en la seva tesi “Operationalization of collaborative blended learning scripts: a model , computational Mechanisms and experiments “. També s’ha especialitzat en experiències educatives basades en etiquetes interactives accessibles mitjançant tecnologia mòbil (QR Codes, RFID) i col·labora amb museus per les primeres proves.

http://gti.upf.edu/mar-perez-sanaugustin/

http://mperezsanagustin.wordpress.com/

Participa a la sessió: Apps per a una nova cultura (2012)