Jochen Doppelhammer

Jochen Doppelhammer és un dels principals experts en la indústria de la telefonia mòbil del món. Sobretot és conegut per ser el fundador de l’operador de telefonia mòbil KPN a Espanya. La clau del seu èxit ha estat combinar àgilment coneixements en tecnologia i cultura per trobar oportunitats en el sector de la telefonia mòbil i portar-les a bon terme.

Ha portat a les empreses internacionals a repensar les seves prioritats estratègiques, transformant els models de distribució o negociant contractes de venda a l’engròs. La seva carrera va començar a l’empresa Accenture elaborant noves idees de negoci empresarial, i ara porta més de 14 anys ocupant llocs de lideratges en diferents operadores de telefonia mòbil i consultories de gestió empresarial, com T-Mobile International, Oliver Wyman, Node o Viant. I com a consultor, entre els seus clients apareixen Mobikom Àustria, Telefónica, Mobily, Etisalat, IBM o Emap.

Jochen continua assessorant als líders de la indústria de telecomunicacions per al desenvolupament d’estratègies d’èxit basades en l’aplicació creativa de les tecnologies més avançades.

http://blog.doppelhammer.com/


Participa a la sessió: Apps per a una nova cultura (2012)